Stort intresse för SP4 på EcoBuild i London

Den 8 mars 2016 lanserade Parans Solar Lighting den fjärde generationen Paransljus på EcoBuild i London. Möjligheten till solljus 30 våningar ner i en fastighet intresserade många fastighetsägare, fastighetsutvecklare och arkitekter.  

Pressmeddelandeinfo

  • Företag: Parans Lighting AB
  • PDF: 488291.pdf
  • Publicerat: 14 March, 2016
  • Dela detta:

Stort intresse för SP4 på EcoBuild i London

Parans visade upp den fjärde generationen Paransljus för potentiella kunder och intressenter i fastighetsbranschen under tre dagar i förra veckan på EcoBuild, London, som är en av världens största och besökta mässor för hållbar design och byggande.

- Det var roligt att få lansera vår nya produktgeneration på EcoBuild eftersom intresset var så stort, säger Nils Nilsson, VD på Parans. Många fastighetsägare, fastighetsutvecklare och arkitekter var intresserade. De tilltalades av moduläritetet i systemet, dvs. att det kan anpassas och byggas ut för att kunna förse just de rum som önskas med solljus, oavsett om det är på femte eller 30:e våningen. Intressenterna är helt rätt målgrupp för oss eftersom de sysslar med kontor, sjukhus och universitet och har fokus på hållbarhet och grönt byggande.  

Paransrepresentanter deltog också i seminarier som bland annat White Arkitekter och Skanska UK höll i Nordiska Paviljongen under mässan.

Nils Nilsson kommer att presentera Parans, SP4:an och lanseringen av den på EcoBuild på Aktiedagen i Jönköping den 15 mars kl. 17.30, som arrangeras av Aktiespararna. Presentationen kan följas live på webben: aktiespararna.se/livesandning

För mer information kontakta gärna:
Nils Nilsson, VD Parans Solar Lighting AB (publ), tfn. 0736-264 052, nils.nilsson@parans.com www.parans.com

Om Parans Solar Lighting AB (publ)
Parans Solar Lighting erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett innovativt system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat och patenterat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lighting är noterat på börslistan Aktietorget och har kontor i Göteborg.

Fler highlights