Inspirerande ljus i privatbostäder i England och USA

Den senaste tiden har Parans slutfört installationer i några privatbostäder med inspirerande reslutat. I två olika bostäder i England respektive USA flödar det naturliga ljuset via Paranssystem.

Pressmeddelandeinfo

  • Företag: Parans Lighting AB
  • PDF: 831384.pdf
  • Publicerat: 27 April, 2018
  • Dela detta:

Inspirerande ljus i privatbostäder i England och USA

Ägarna till dessa två privatbostäder har valt att få in naturligt ljus i matsalen och vardagsrummet respektive köket. I den ena bostaden har Parans armatuer valts att integreras i taket för att få känslan av ett takfönster, medan i den andra har en armaturlösning valts för att få en effektbelysning på väggen. För båda installationerna är det Paranssystem av SP4-6-modell som har valts. Paranssystemen är uppkopplade dygnet runt vilket innebär att systemen kan övervakas för att få maximalt solljus.  

- Paranssystemet är flexibelt i och med de tunna kablarna och även Parans armaturer kan med bara lite kundanpassning vid installationstillfället ge en rad olika effekter, säger Anders Koritz, Parans VD. Exempelvis har en av armaturerna integrerats i taket istället för att hängas upp i taket för att skapa känslan av ett takfönster. Båda installationerna ger en härlig känsla av utomhus inomhus.

För mer information kontakta gärna: 

Anders Koritz, VD Parans Solar Lighting AB (publ), tfn. 0733-211635, anders.koritz@parans.com www.parans.com 

Om Parans Solar Lighting AB (publ) 

Parans Solar Lighting erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett innovativt system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat och patenterat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lighting är noterat på börslistan Aktietorget och har kontor i Mölndal. 

Fler highlights