Lanserar fjärde generationen Paransljus på RetrofitTech Conference i Dubai

Den 14-15 mars 2016 kommer Parans Solar Lighting delta på RetrofitTech Conference i Dubai, för att lansera den fjärde generationen Paransljus i regionen. Den nya produktgenerationen kan leda solljuset 30 våningar vilket möjliggör solljus i fastigheter.

Pressmeddelandeinfo

  • Företag: Parans Lighting AB
  • PDF: 478937.pdf
  • Publicerat: 18 February, 2016
  • Dela detta:

Lanserar fjärde generationen Paransljus på RetrofitTech Conference i Dubai

Den 14-15 mars kommer Parans att lansera den fjärde produktgenerationen Paransljus – SP4 - på RetrofitTech Conference i Dubai tillsammans med ”Energy Savers Corp”. Veckan innan lanserar Parans SP4 på EcoBuild, London, som är en av världens största och besökta mässor för hållbar design och byggande. SP4 är ett Paranssystem som kan transportera solljuset upp till 100 meter genom en byggnad vilket innebär cirka 30 våningar. Parans närmar sig sin vision ”Solljus i alla rum”.

RetrofitTech Conference riktar sig mot aktörer som är verksamma inom områdena energibesparing och hållbarhet i Förenade Arabemiraten. ”Dubai Supreme Council of Energy” har satt som mål att minska energianvändningen med 30% till 2030. För att uppnå detta mål är renoveringar av befintliga byggnader en huvudstrategi för att minska den totala energianvändningen.

- Det är spännande att lansera SP4:an i denna region då vi ser Förenade Arabemiraten som en viktig marknad för oss, säger Johan Lundmark, försäljningschef på Parans. Med den soltillgång som finns i regionen kan den lösning som Parans levererar - solljus inomhus - enkelt vara ett bidrag för att de ska uppnå sina mål vad gäller minskad energianvändning. Tänk solljus först och artificiellt ljus när det verkligen behövs!  

För mer information kontakta gärna:
Nils Nilsson, VD Parans Solar Lighting AB (publ), tfn. 0736-264 052,
nils.nilsson@parans.com www.parans.com

Om Parans Solar Lighting AB (publ)
Parans Solar Lighting erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett innovativt system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat och patenterat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lighting är noterat på börslistan Aktietorget och har kontor i Göteborg.

Fler highlights