Parans anställer

Parans anställer operativ chef, affärsutvecklare och installation- och servicetekniker.

Pressmeddelandeinfo

  • Företag: Parans Lighting AB
  • PDF: 616552.pdf
  • Publicerat: 19 January, 2017
  • Dela detta:

Parans anställer

Parans Solar Lighting har rekryterat Lennart Ahlstedt som operativ chef (Chief Operating Officer), med första arbetsdag den 30 januari.

Lennart kommer ansvara för bolagets operativa verksamhet, vilket inkluderar utveckling, inköp, produktion, kvalitet samt installation och service. Han har mångårig erfarenhet av att utveckla och driva inköps- och produktionsverksamheter inom olika industriella bolag. Närmast kommer Lennart från TTS Marine där han arbetat med att utveckla en Supply Chain-organisation i bolaget. Tidigare har han bl.a. arbetat inom Ericsson, SKF och Volvo med supply och sourcing på global nivå.

- Jag känner stor entusiasm inför den nya rollen jag kommer att ta i Parans och ser fram emot att utveckla de nödvändiga förmågorna i bolaget, säger Lennart Ahlstedt, tillträdande operativ chef i Parans. Min erfarenhet från bolag som SKF och Volvo med de krav som ställs på kvalitet och struktur tar jag med mig in i Parans.

Vidare så välkomnar Parans Thorbjörn Leu som affärsutvecklare med ansvar för den nordamerikanska marknaden. Thorbjörn har stor erfarenhet av affärsutveckling och försäljning i flera olika branscher och han är van vid att arbeta med komplexa säljprocesser. Thorbjörn kommer närmast från kartdataföretaget HERE där han var Global Account Manager. Han har sin första arbetsdag den 26 januari.

Vi välkomnar också Stefan Back som installations- och servicetekniker, Stefan kommer närmast från 3D-Printbolaget Arcam och han har sin första arbetsdag den 9 februari.

För mer information kontakta gärna: 

Anders Koritz, VD Parans Solar Lighting AB (publ), tfn. 0733-211635, anders.koritz@parans.com www.parans.com 

Om Parans Solar Lighting AB (publ) 

Parans Solar Lighting erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett innovativt system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat och patenterat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lighting är noterat på börslistan Aktietorget och har kontor i Göteborg.