Order på SP4-system till England och Spanien

Parans har fått order på den nya generationens Paranssystem, SP4, till ett ordervärde om drygt 300 000 kr.  

Pressmeddelandeinfo

  • Företag: Parans Lighting AB
  • PDF: 648964.pdf
  • Publicerat: 28 March, 2017
  • Dela detta:

Order på SP4-system till England och Spanien

Parans har nu fått sina första order från England och Spanien på SP4-system. Det rör sig om installationer hos dels en fastighetsägare i Spanien, dels en skola i England. Värdet på dessa order är drygt 300 000 kronor.

Parans har sedan tidigare kommunicerat att marknaden avvaktat att lägga beställningar under en längre period eftersom de avvaktat att Parans skall komma igång med produktionen och därmed kunna ge rimliga leveranstider. Då produktionsstarten av SP4 i april månad närmar sig visar sig också de först tecknen på att kunderna tar steget och lägger sina order. 

- Trots att det inte är några stora order så är det ett gott tecken på att marknadens väntan är över, säger Anders Koritz, Parans VD.


Denna information är sådan information som Parans Solar Lighting AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 mars 2017.


För mer information kontakta gärna: 

Anders Koritz, VD Parans Solar Lighting AB (publ), tfn. 0733-211635, anders.koritz@parans.com www.parans.com 

Om Parans Solar Lighting AB (publ) 

Parans Solar Lighting erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett innovativt system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat och patenterat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lighting är noterat på börslistan Aktietorget och har kontor i Göteborg.