Parans förstärker sin organisation

Under hösten 2016 växlar Parans upp och inleder en omfattande rekryteringsprocess. Säljorganisationen kommer att fyrdubblas och installations- och serviceorganisationen kommer att förstärkas. 

Pressmeddelandeinfo

  • Företag: Parans Lighting AB
  • PDF: 568153.pdf
  • Publicerat: 29 September, 2016
  • Dela detta:

Parans förstärker sin organisation

Den omfattande rekryteringsprocessen är ett led i lanseringen av SP4 som är Parans fjärde produktgeneration. SP4 är dubbelt så effektiv jämfört med SP3-systemet och möjliggör solljus upp till 100 meter in i byggnader, det vill säga 30 våningar ner. Säljorganisationen kommer efter genomförd rekrytering att fyrdubblas i storlek, från en till fyra säljare, och för att säkerställa högkvalitativa installationer kommer Parans även stärka upp installations- och serviceorganisationen med servicetekniker. Parans kommer också att rekrytera en operativ chef som ansvarar för utveckling, inköp och produktion.

Skälet till förstärkningen av försäljningsorganisationen är att våra prioriterade huvudmarknader behöver fokuserade regionsansvariga säljchefer. Dessa kommer bland annat att stötta Parans agenter på de lokala marknaderna. Parans nuvarande prioriterade marknader är Nordeuropa, Nordamerika samt Förenade Arabemiraten (UAE). Det nya SP4-systemet är också mer avancerat än tidigare generationer. Detta kräver att Parans i ett inledningsskede övervakar och godkänner installationerna för att garantera problemfri drift.

- Detta är en av Parans största satsningar hittills, och jag ser den ökade förmågan vi nu bygger upp som ett viktigt steg i bolagets utveckling och vår ambition att växa avseende både försäljning och lönsamhet, säger Anders Koritz, VD Parans. 

För mer information kontakta gärna: 
Anders Koritz, VD Parans Solar Lighting AB (publ), tfn. 0733-211635, anders.koritz@parans.com www.parans.com 

Om Parans Solar Lighting AB (publ) 
Parans Solar Lighting erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett innovativt system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat och patenterat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lighting är noterat på börslistan Aktietorget och har kontor i Göteborg.