Referensprojekt: Privatbostad, Storbritannien

I denna äldre byggnad används Paranssystemet för att få solljus i köket för mer njutningsbar matlagning och avkopplande måltider.

Projektinfo

  • Kategori: Privatbostad
  • Kund:

Referensprojekt

Utmaning

Detta kök i en privatbostad i Storbritannien hade inte tillräckligt med naturligt ljus, men ägaren ville inte göra stora ingrepp på väggar och ytter- och innertak. I gamla hus är det ofta svårt and kostsamt att göra stora strukturella förändringar fast det ofta är i just de typer av hem som detta är behövligt.

Lösning

Paranssystemet kan enkelt installeras på taket och kablarna dras in i byggnaden genom ett litet hål. De flexibla kablarna kan böjas för att passa den befintliga strukturen. I köket installerades L1 armaturer för att sprida ljuset på ett vackert sätt. Parans Solar Lighting säkerställer att de viktiga soliga dagarna kan upplevas inifrån köket.